Skip to content Skip to footer

Social Media

Oferim marketing social media care vă poate transforma afacerea și vă poate aduce mai mulți clienți cu strategiile noastre dovedite.

Fiecare cont de social media trebuie creat în mod corect dacă doriți ca afacerea dumneavoastră să aibă succes. De aceea ne aflăm aici.

/ /
Social Media
/
Social Media Management
Facebook
Instagram
TikTok
LinkedIn
Google Ads
YouTube

Dezvoltarea strategiei și a planului de social media

Știm cât de multă muncă se depune pentru a crea o prezență perfectă în social media și nu ne dorim nimic mai mult decât să ne asigurăm că a ta este puternică din prima zi. Lucrând cu echipa noastră de experți, veți afla care sunt pașii care se parcurg de obicei de la început până la sfârșit. De asemenea, vei primi informații despre ce este cel mai important pentru îmbunătățirea prezenței tale online, punctele forte versus punctele slabe, astfel încât să putem crea o strategie împreună!

Simțiți puterea Social Media Marketing!

Servicii Social Media

Ajutăm companii de toate mărimile, de la cele mai mici magazine de tip "mama și tata" până la marile corporații ca a dumneavoastră. Echipa noastră are ani de experiență în social media marketing și știm cât de important este pentru succesul companiei tale să te faci remarcat online astăzi!

01. Evaluarea afacerii
02. Clientul țintă
03. Analiza competitorilor

Ce este unic în legătură cu serviciile noastre Social Media

Strategia socială

Afacerea dvs. merită tot ce este mai bun, motiv pentru care serviciile noastre de promovare în social media iau în considerare platformele potrivite pentru dvs. Uneori, întrebarea nu se referă întotdeauna la numărul de platforme care trebuie utilizate. În multe cazuri, doar anumite platforme vor aduce beneficii și vor conecta cu adevărat afacerea și clientul. Identificarea și utilizarea celei mai potrivite platforme este o prioritate. Vom crea o strategie care să vă atingă obiectivele, gestionând în același timp bugetul în mod eficient, astfel încât să se potrivească cu orice dimensiune a operațiunii - mare sau mică!

Crearea contului

Fiecare cont de social media trebuie creat în mod corect dacă doriți ca afacerea dumneavoastră să aibă succes. De aceea suntem aici, ca experți în marketing social media cu servicii complete, oferind un management de top pentru toate nevoile tale! Între configurarea imaginilor de profil, a bannerelor, completarea secțiunii "Despre" sau "Informații" etc., echipa noastră de experți vă va ajuta să vă finalizați contul și să îl pregătiți pentru viitorii dvs. clienți!

Design de post

Cu ajutorul nostru, puteți crea postări care sunt garantate să aibă un impact! Serviciile de marketing în social media ale SEOReseller vor crea fiecare dintre ele în mod profesionist și le vor adapta pentru o implicare maximă. Suntem capabili să definim ce tip de postări să creăm pe baza consultării inițiale și a colaborării suplimentare cu scopul de a vă cunoaște cu adevărat compania.

Logodnă

Dacă doriți să aveți succes în social media, implicarea este una dintre cele mai importante măsuri. Fără implicare, conținutul dvs. devine un alt ac în carul cu fân, deoarece nu va apărea în feed. Implicarea se asigură că postările dvs. continuă să apară pe prima și prima pagină a oricărei platforme de socializare. Compania noastră de servicii de social media oferă conținut de înaltă calitate care încurajează like-urile și share-urile, astfel încât publicul dumneavoastră să se conecteze cu ceea ce vede de la brandul lor preferat.

Raportarea

Poți vedea cum s-a îmbunătățit impactul social media al companiei tale de când ai început să lucrezi cu noi. Ca parte a serviciilor noastre de social media marketing, folosim o serie de instrumente de raportare, astfel încât să fim mereu conștienți, în vârful celor mai recente tendințe în marketingul digital pentru întreprinderi mari sau mici! După cum am mai spus, transparența față de dumneavoastră este o prioritate pentru noi. Vă puteți aștepta la asta la fiecare pas!

Abonează-te pentru ofertele noastre exclusive!

We Help Your Digital Business Grow
agenție de creație

Vă ajutăm să vă dezvoltați afacerea digitală

Permiteți-ne să vă ducem prezența în social media la nivelul următor cu strategiile noastre de experți și abordarea noastră personalizată.

Design creativ

Vă vom ajuta să ajungeți acolo cu un design creativ și posibilități infinite.

Posibilități infinite

În calitate de agenție de social media de top, credem că fiecare brand are potențialul de a atinge măreția online.
A CONSTRUIT NOUL TĂU PROIECT CU NOI!

Suntem aici pentru a vă ajuta!


  Dr. Cosmina Cristian

  It really met my requirements. You guys were very patient. The price was competitive and all our requirements were met. If somebody were to ask me for something similar, I would definitely recommend you guys!”

  Dr. Cosmina Cristian

  Dental Specialist Esthetic Dentistry (veneers) & Invisalign (Dental4U Clinic - Ireland)
  Dr. Ammar Mohamed

  Pixel Dot Team build our website and found them to be professional, knowledgeable and very customer-focused. They are managing our social media pages and creating/developing our ads too. The end result was impressive and so we commissioned them again to develop an application for patient and our clinic appointment management. We would recommend them without hesitation. 5 stars always!

  Dr. Ammar Mohamed

  CEO (Empire Dental & Medical Clinic - Ireland)