Skip to content Skip to footer

UI/UX

Abordarea noastră se bazează în totalitate pe analiza, nevoile și experiența generală a utilizatorilor. De aceea, acordăm o mare atenție strategiei de experiență a utilizatorului și designului interfeței utilizatorului.

UI/UX Experience
XD Logo
Figma
Sketch
axure
proto.io
Marvel

Importanța UI / UX Design în lumea digitală de astăzi!

User Interface

Interfața cu utilizatorul (UI)

În funcție de tipul afacerii dumneavoastră și de complexitatea produselor și serviciilor, alegem cea mai bună strategie de design pentru a vă îndeplini cu succes obiectivele cheie.

Dacă produsul dvs. este complex, creăm interfețe auto-explicative, prezentând complexitatea prin simplitate, vorbind în același limbaj cu utilizatorii dvs., ajutându-i să vă înțeleagă afacerea și încurajându-i să acționeze.

Dacă aveți un site de prezentare simplu, ne vom concentra eforturile și acțiunile noastre asupra structurii site-ului, a modului în care este expus conținutul și a emoțiilor transmise prin structura și elementele de design.

Experiența utilizatorului (UX)

Atunci când creăm un nou site web sau reproiectăm unul existent, ne concentrăm pe dezvoltarea celei mai bune experiențe pentru viitorii vizitatori și potențiali clienți.

Ne bazăm decizia de design pe modul în care utilizatorii interacționează cu afacerea, produsele și serviciile dumneavoastră, găsind cele mai bune soluții pentru a expune mai bine conținutul și elementele grafice ale site-ului.

User Experience