Skip to content Skip to footer
/
Despre Pixel Dot
/
PIXEL DOT A LUAT NAȘTERE DIN PASIUNE: PASIUNE PENTRU DESIGN, PENTRU OAMENI ȘI PENTRU ARTĂ.

Suntem un studio de design cu o minte largă

"Lucru curat, transparență și promptitudine. Acestea sunt ingredientele unor colaborări excelente. Pentru a avea succes, trebuie să adăugăm munca, creativitatea și talentul. Toate acestea sunt vitale și co-dependente."

Button's image

GÂNDIREA

Gândire ieșită din tipare, transformarea ideilor în strategii reale de design...
Read more

STRATEGIE

Construirea unui plan strategic bine definit este primul pas spre atingerea obiectivelor tale...
Read more

SUCCES

Succesul dumneavoastră este prioritatea noastră. Credem că succesul se obține prin...
Read more
Despre PIXEL DOT

Gândire

Despre Thinking with Pixel Dot, partenerul tău strategic pe calea succesului.

Activitatea noastră se bazează pe orientarea către client, descoperire și strategie. Aducem cele mai valoroase atuuri ale noastre pentru a îndeplini cu succes obiectivele partenerilor noștri, gândind direct la obiective, livrând lucrări de artă mai presus de strategia de design.

Gândind în afara cutiei, transformând ideile în strategii reale de design, găsind inspirația în afacerile partenerilor noștri și folosind tehnologia de vârf ca pe cel mai valoros activ al nostru. Acestea sunt principalele noastre elemente de gândire. Aceștia sunt pilonii care ne conduc la colaborări de succes și la o muncă remarcabilă.

Nucleul gândirii noastre este definit de
creativitate
,
inspirație
și
tehnologie
.

Creativitate
ne permite să fim inovatori.

Inspirație
vine din propria ta poveste.
Tehnologie ne ajută să vă oferim cele mai bune soluții.

DESCOPERIȚI NOI

Strategie

Cum o facem? Prin descoperire elaborată, planificare atentă și creație artistică.

Construirea unui plan strategic bine definit este primul pas spre realizarea obiectivelor dumneavoastră. Mergem dincolo de limite prin proiectarea celei mai bune strategii de branding personalizat pentru compania dumneavoastră, aducând întreaga noastră expertiză în munca dumneavoastră. Vă ajutăm să trasați direcțiile corecte, spre un viitor plin de culoare.

Descoperire
Dacă apelezi la noi, poți fi sigur că brandul tău este pe mâini bune. Primul pas care trebuie îndeplinit la începutul fiecărei colaborări cu un nou client este descoperirea.

Trebuie să descoperim, să cunoaștem și să înțelegem filozofia afacerii dumneavoastră, istoria dumneavoastră, poziționarea brandului, obiectivele și valorile dumneavoastră principale. Odată ce ajungem să vă cunoaștem, munca este pe jumătate finalizată. Vom efectua o analiză competitivă, pentru a vă cunoaște piața, concurenții și nevoile și solicitările clienților. De asemenea, vom efectua un audit de brand, vă vom ajuta să identificați acțiunile și atributele brandului, poziționarea și strategia. Vă putem ajuta să vă descoperiți întregul potențial, pentru a profita mai bine de oportunitățile pieței.

Planificare
După ce vă înțelegeți cât mai bine afacerea, se va trece la etapa de planificare și strategie.
Ținând cont de obiectivele afacerii dumneavoastră, ne vom ocupa de planificarea exactă a strategiei de design, alături de
cu performanța și managementul site-urilor web, design interactiv, fotografie, video și brand.
identitate.

Vom alege doar canalele și serviciile adecvate, în funcție de obiectivele dumneavoastră pe termen lung și vom stabili împreună cea mai bună strategie pentru compania dumneavoastră.

Lucrări de artă
După descoperire și planificare, este gata să înceapă etapa cea mai creativă: elaborarea lucrărilor de artă. Folosind toate cunoștințele dobândite în faza de descoperire și având o strategie de design bine definită pe termen lung, este timpul să facem ceea ce știm cel mai bine, să creăm cele mai bune experiențe, conducându-vă pe calea succesului.

Jocul cu culori, scheme, linii, idei și inspirație este abilitatea noastră cheie. Vom da viață ideilor dumneavoastră, vă vom transforma visele în realitate, o realitate colorată, complexă, dar simplă și personalizată.

Despre PIXEL DOT

Succes

Succesul dumneavoastră este prioritatea noastră. Noi credem că succesul se obține prin muncă și talent. Avem un talent nelimitat și o voință nenumărată de a munci din greu.

Să gândim la scară mare, să credem în strategia noastră și să urmărim succesul. Asta facem noi.

Putem garanta succesul general al afacerii dumneavoastră? Nu. Dar vă putem asigura că:

 • Povestea ta va fi ascultată.
 • Marca dumneavoastră va fi unică.
 • Partenerii dvs. vor fi impresionați.
 • Vizitatorii dvs. online vor fi fericiți.
 • Vei fi mândru.
 • Obiectivele tale vor fi atinse.
 • Te vei întoarce.

Dacă nu sunteți mulțumit de ceea ce aveți acum, contactați-ne! Dacă sunteți mulțumit de ceea ce aveți acum, contactați-ne și pe noi. Ne place să lucrăm cu branduri reale și există întotdeauna un loc pentru mai bine.

0+
Clienți mulțumiți
0+
Premii câștigate
0+
Proiecte realizate
CONSTRUIEȘTE-ȚI NOUL PROIECT CU NOI!

Suntem aici pentru a vă ajuta!


  Dr. Hamad Fady

  Thank you so much to the guys at Pixel Dot, you have created an amazing website for me and got it spot on first time. The colour choice and graphics are fantastic and you turned it round so quickly. Thank you for putting up with all my numerous enquiries and for always responding so quickly. Thanks again and keep up the good work!!!

  Dr. Hamad Fady

  CEO (HMDent Dental Implant - Romania)
  Mohamed BENKHELIFA

  These guys at Pixel Dot have been impressive, good team, very prompt in responding to queries and respect time. They provide good ideas and are they are very practical. They provide you insights and suggestions, which you otherwise don’t think of. My experience has been amazing!!

  Mohamed BENKHELIFA

  The Founder (European Halal Trust - France - Germany - Spain - Romania)
  Dental4U Clinic
  Vitalis Consulting
  HMDent Dental Implant Clinic
  Dina's Beauty
  Vino Marble
  CONFIDENT BUSINESS TRAINING
  Marmirom
  VAdiTex
  European Halal Trust
  Al Mumtaz Halal Food
  DoorCasa
  Aghata Jobs
  integrity
  Empire Dental & Medical Clinic
  Qwash
  ie clothing
  Office Barista
  Jovsky Studio
  amacord
  QFort
  Mondo Instal
  Khan El Khalili Bazzar
  tonus app
  ELLATON CONSTRICT
  Kardaf
  Pro Cont
  Run For Egypt
  Craiova Parking
  Catalin Sendroiu Fitness