Skip to content Skip to footer

Audit site web

Simțiți că conținutul dvs. este greu de găsit de către persoanele interesate?
Doriți ca oamenii să rămână mai mult timp pe site-ul dvs. și să nu-l părăsească aproape imediat?

/ /
Audit site web
/
Why To Choose Us?
Clutch
G2
HUFFPOST
MOZ
SEMRUSH
sitepointe

Cum vom face auditul și cum vom analiza site-ul dumneavoastră?

Design și structură

O reproiectare sau un design atractiv va îmbunătăți, de asemenea, aspecte precum viteza, eficiența și coerența site-ului dumneavoastră. În același timp, este la fel de important ca designul să fie gândit ținând cont de funcționalitate, fără a o sacrifica doar de dragul aspectului.

Funcționalitate

Doriți ca clienții să poată face comenzi online sau să își exprime opiniile despre produse sau servicii prin intermediul site-ului dumneavoastră?

Paginile web ale site-ului dvs. trebuie să ofere aceste servicii într-un mod cât mai plăcut și mai ușor posibil. intuitiv.

Design & Structure
Website Content

Conținutul site-ului web

Conținutul pe care îl folosiți trebuie să fie de cea mai bună calitate, să fie sugestiv și să comunice eficient mesajul dorit și să îl transmită corect.

Originalitatea și autenticitatea materialelor sunt factorii cheie pentru un site care convertește rapid și bine. Fie că vorbim despre texte sau despre fotografii și videoclipuri.

Elementele de conversie

Este bine ca site-ul să fie organizat astfel încât utilizatorii să știe că site-ul nu oferă doar informații, ci și elemente care pot fi cumpărate.

Un apel la acțiune construit în mod eficient va avea aceleași rezultate ca și o reclamă afișată într-un magazin care creează impulsul de a cumpăra.

Timp de încărcare a paginii

Reducerea timpului de încărcare la 3 secunde crește profitul cu 7-12%. Datorită vitezei optime de încărcare a site-ului, imaginile și textul sau orice element din magazin.

Paginile care au o viteză de încărcare mai bună sunt evidențiate de Google.

Responsabilitate mobilă

Studiile spun că 70% dintre vizitatori abandonează site-ul dacă întâmpină dificultăți în utilizarea acestuia.

O experiență de navigare îmbunătățită și o receptivitate pe toate dispozitivele înseamnă mai mult timp petrecut pe site-ul dvs. și, implicit, conversii mai mari pentru afacerea dvs.

Page Loading Time