Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Publicitate online

Pentru că noi suntem cei mai buni pentru tine. Pentru că știm că nu există o soluție unică pentru toate site-urile. Pentru că ne adaptăm și ne adaptăm la diverse cerințe și preferințe și nu renunțăm până nu găsim cea mai potrivită opțiune. Pentru că și alții ne-au ales pe noi și nu au regretat. Pentru că noi suntem online.

/ /
Publicitate online
/
Facebook
Instagram
TikTok
LinkedIn
Google Ads
YouTube

Cum putem face o campanie perfectă?

Promotion Strategy

Strategia de promovare

După mai multe discuții purtate de managerul de proiect cu clientul pentru identificarea unor obiective SMART, se stabilește o strategie clară și eficientă de promovare online, se identifică ținta și se stabilește bugetul pentru îndeplinirea obiectivelor.

Specialistul dvs. de marketing online se conectează la conturile și paginile dvs. de social media. Audiența este structurată corect și sunt identificate cele mai bune oportunități, iar apoi campaniile sunt direcționate astfel încât să nu se irosească niciun ban. Pentru a atrage trafic relevant pentru site-ul dvs. sau pentru paginile de social media, anunțurile text sunt realizate de copy-writerul nostru, iar cele grafice de un specialist în design/brandind.

Monitorizare

Din momentul începerii campaniilor, acestea sunt monitorizate în permanență și optimizate continuu. Obiectivul este de a plăti cât mai puțin posibil pentru un click, o conversie, un engagement și de a îmbunătăți indicatorii campaniei (like, share, reach, relevance score).

O campanie de succes trebuie să fie constant măsurată și permanent optimizată. măsurăm rezultatele și interpretăm datele colectate, astfel încât să putem utiliza orice informație, în interesul îmbunătățirii permanente a rezultatelor.

Ani de experiență
8080+
Proiecte de succes
8080+
Monitoring
Reporting

Raportarea

Relația noastră cu clientul este foarte importantă. Considerăm comunicarea ca fiind esențială, motiv pentru care vom trimite periodic rapoarte care includ atât rezultatele campaniilor de marketing, cât și rezumatul activității specialiștilor noștri pe fiecare cont în parte.

Împreună vom stabili întâlniri de lucru și împreună vom lua cele mai bune decizii pentru o performanță de neegalat.