Skip to content Skip to footer

Restaurant QR Menu APP

Indiferent dacă sunteți proprietarul unui singur punct de vânzare sau al mai multor restaurante, o aplicație pentru restaurante este esențială pentru succes. Îmbunătățiți experiența de comandă a alimentelor pentru clienții dvs. cu aceste elemente uimitoare de interfață utilizator și un sistem de navigare ușor de utilizat.

Beneficiind atât administratorul, cât și utilizatorii, această aplicație de scanare a meniului QR poate oferi o gamă largă de funcții pentru a gestiona eficient restaurantele.

Mobile Application
Available on App Store & Google Play
/ /
Restaurant QR Menu App
/
Restaurant QR Menu APP

Principalele motive pentru a dezvolta QR Menu - Flutter App cu Laravel Backend

Restaurant QR Menu

Meniul QR - Meniu de scanare a meniului Flutter App cu Laravel Backend oferă mai multe stiluri QR și stiluri de meniu pentru a selecta și personaliza aplicația dvs. în funcție de cerințele proiectului.

  • Du-te fără hârtie
  • Modul întunecat
  • Personalizare ușoară
  • Suport pentru mai multe limbi
  • Mai multe stiluri QR
  • Stil de meniu multiplu
  • Suport RTL

Meniul QR - Meniul de scanare a meniului QR.

Susținută de un puternic panou de administrare în aplicație, lansați o aplicație nouă sau revizuiți orice aplicație mobilă pentru restaurante cu această aplicație mobilă Flutter scalabilă și complet personalizabilă.

Meniul QR este o soluție axată pe industria alimentară, cu un set de funcționalități și caracteristici esențiale pentru a se potrivi cu afacerile moderne din restaurante.

Concepută și dezvoltată pentru a da putere proprietarilor de restaurante, această aplicație QR Menu vine cu un echilibru izbitor de text și imagini pentru a oferi clienților o experiență digitală de ultimă generație. Încărcată cu tehnologie avansată, această aplicație Flutter cu un panou de administrare vine cu scanare de cod QR pentru Meniu.

Restaurant QR Menu

Indiferent dacă sunteți proprietarul unui singur punct de vânzare sau al mai multor restaurante, o aplicație pentru restaurante este esențială pentru succes. Îmbunătățiți experiența de comandă a alimentelor pentru clienții dvs. cu aceste elemente uimitoare de interfață utilizator și un sistem denavigare ușor de utilizat. Beneficiind atât administratorul, cât și utilizatorii, această aplicație de scanare a meniului QR poate oferi o serie de funcții pentru a gestiona eficient restaurantele.

Restaurant QR Menu
Obțineți aplicația noastră specială QR Menu APP la cel mai bun preț

Contactați-ne astăzi!